Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın seccade görmek

Rüyada altın seccade görmek

Rüyada altın seccade görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bahtın açılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada altın seccade gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada altın seccade görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinden seccade almak hayırlı kazançlar elde edeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok seccade görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski seccade görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada seccade üzerinde namaz kılmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seccadede namaz kılmak muradın yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada yamalı seccade görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments