Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade üzerinde namaz kılmak

Rüyada seccade üzerinde namaz kılmak

Rüyada seccade üzerinde namaz kılmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi zararın büyük olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada seccade üzerinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada kırmızı seccadede namaz kılmak acı veren kazalara, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada yeşil seccadede namaz kılmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada seccade üzerinde namaz kılmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada seccadede namaz kılmak sevinç gözyaşları dökmeye, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Rüyada seccadesiz namaz kılmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı seccade üzerinde namaz kılmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet eder.

Rüyada namaz için seccade sermek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına alamet eder.

Rüyada namaz seccadesi görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments