Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok seccade görmek

Rüyada çok seccade görmek

Rüyada çok seccade görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada çok seccade gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Rüyada yeşil renk seccade görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada tozlu seccade görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil seccade görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada boş seccade görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada seccadeye sarılmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Rüyada elinde seccade görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli seccade görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hak yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seccade yıkamak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments