Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak anahtar görmek

Rüyada çatlak anahtar görmek

Rüyada çatlak anahtar görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, engel teşkil edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak anahtar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Rüyada çatlak anahtar görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, düzenli bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada çatlak ayak görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanı çatlak görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak topuk görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada çatlak ayak topuğu görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada çatlak yer görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada binada çatlak görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına rivayet eder.

Rüyada deprem çatlağı görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments