Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabre konmak

Rüyada kabre konmak

Rüyada kabre konmak çok hayır duası alacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kabre konmak gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kabre konmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, fırsatların heba edileceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölmek tabuta konmak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada uçup ağaca konmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölmek mezara konmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalet eder.

Rüyada çatıya konmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin konmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine inanılır.

Rüyada uçarak ağaca konmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara konmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments