Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarısı renk görmek

Rüyada altın sarısı renk görmek

Rüyada altın sarısı renk görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın sarısı renk gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada altın sarı renk görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalettir.

Rüyada altın sarısı renk görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk çarşaf görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli at görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulur.

Rüyada sarı renkli kalem görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulur.

Rüyada sarı ve siyah renk görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek kötü olayların meydana geleceğine, işlerin yavaşlayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments