Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve siyah renk görmek

Rüyada sarı ve siyah renk görmek

Rüyada sarı ve siyah renk görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı ve siyah renk gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sarı ve siyah renk görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sarı renk çorap giymek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk başörtü takmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada sarı renk giyen birini görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renkli halı görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada sarı renkte çiçek görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı sarı yeşil renk görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada sarı ve pembe renk görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, makbul olan şeylere, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments