Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarı renk görmek

Rüyada altın sarı renk görmek

Rüyada altın sarı renk görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada altın sarı renk gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Rüyada altın sarısı renk görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulur.

Rüyada altın sarı renk görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada sarı renk kıyafet görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, ekmeğine leke süreceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işarettir.

Rüyada sarı renkli örümcek görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada sarı beyaz renk görmek sağlığına kavuşacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk oje görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sorunlar altında ezileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments