Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatışmadan kurtulmak

Rüyada çatışmadan kurtulmak

Rüyada çatışmadan kurtulmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, borçlanıp, hasta olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatışmadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatışmadan kurtulmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, kişinin içinin daralacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak ona mutluluk getireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir beladan kurtulmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalettir.

Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel sularından kurtulmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments