Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak

Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak

Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin ısırması görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine inanılır.

Rüyada elini köpek ısırması görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, başarılarını arttıracağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada köpek ısırırken görmek aylık gelirinin artacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments