Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, işlerine bereket geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, borçlarının kapanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada kapalı bir yerden kurtulmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı yerden kurtulmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada kapalı yerde yüzmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kapalı yerde kalmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı bir yerden kaçmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde kapalı kalmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet eder.

Rüyada kapalı bir yerde kalmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments