Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde delik görmek

Rüyada evde delik görmek

Rüyada evde delik görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde delik gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konular verimliliğinizi düşürüyor.

Rüyada çatısı delik ev görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde delik görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare deliği görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada delikli elbise giymek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine işarettir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişte delik görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir delikten geçmek çok pişmanlık duyacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments