Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatılardan uçmak

Rüyada çatılardan uçmak

Rüyada çatılardan uçmak çözüm yolları bulamayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatılardan uçmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada çatılarda uçmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan uçmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan çatıya uçmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, o işten ekmek yiyeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısı uçmak Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, daima ona hürmet göstereceğine, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada çatılardan uçmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada evinin çatısı uçmak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada damlayan çatı görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, gerginliğin biteceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments