Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan uçmak

Rüyada çatıdan uçmak

Rüyada çatıdan uçmak her geçen gün sorunların artacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işarettir.

Rüyada çatıdan uçmak gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Rüyada evin çatısı uçmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatılarda uçmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada çatıdan çatıya uçmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, konforundan da ödün vereceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına inanılır.

Rüyada evinin çatısı uçmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Rüyada çatılardan uçmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çatıdan uçmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada apartman çatısı görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı çatı görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments