Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çatıdan atmak

Rüyada birini çatıdan atmak

Rüyada birini çatıdan atmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çatıdan atmak gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Rüyada dişi çatıya atmak yeni yatırımlar yapacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada birini çatıdan atmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısını sökmek mali olarak küçüleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısını yıkmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, statü atlayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı süpürmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı aktığını görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments