Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun altında kalmak

Rüyada kumun altında kalmak

Rüyada kumun altında kalmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, işlerinde verimin artacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada kumun altında kalmak gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Rüyada kum yığınının altında kalmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum altında kalmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada kumun altında kalmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum yığını altında kalmak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kum içinde kalmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işarettir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın sarısı kum görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments