Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum altında kalmak

Rüyada kum altında kalmak

Rüyada kum altında kalmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalettir.

Rüyada kum altında kalmak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Rüyada kumun altında kalmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Rüyada kum yığınının altında kalmak kötü düşmana, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kum altında kalmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Rüyada kum yığını altında kalmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, musibetlerin yaşanacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kum içinde kalmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işarettir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak azalacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kum görmek üzerinde kafa yoracağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments