Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, başarılı bir insan olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kalp kıracağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yaşama hevesinden olacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duman çıktığını görmek variyetini çoğaltacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına yorulur.

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına işarettir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kazancın yetmez olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek yüceltileceği sözler duyacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments