Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan kaçmak

Rüyada çatıdan kaçmak

Rüyada çatıdan kaçmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yaşam refahının düşeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Rüyada çatıdan kaçmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan kaçmak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatışmada adam öldürmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sadece kendisini düşüneceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada okul çatısı görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bereketin eksileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine işarettir.

Rüyada evin çatısını yaptırmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada evinin çatısı uçmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada çatı düştüğünü görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments