Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiremitlik görmek

Rüyada kiremitlik görmek

Rüyada kiremitlik görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiremitlik gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz gerekiyor.

Rüyada çatı kiremit görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıda kiremit görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek tatsızlıkların yaşanacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık kiremit görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıya kiremit dizmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kiremit görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiremit ev görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiremit dizmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments