Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının yanmasını görmek

Rüyada çatının yanmasını görmek

Rüyada çatının yanmasını görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada çatının yanmasını gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada çatının yanmasını görmek hayır ve bereketin artmasına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı yanması görmek büyük atılımlar yapılacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak beddua ve ah alacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ev çatısını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatı sacı görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada çinko çatı görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada çatı üstünde yürümek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments