Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev çatı görmek

Rüyada ev çatı görmek

Rüyada ev çatı görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet eder.

Rüyada ev çatı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Rüyada kırmızı çatılı ev görmek kazançlı işlere gireceğine, maddi gücünün azalacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi çatısız görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çatısı akan ev görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada çatıdan eve girmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret eder.

Rüyada ev çatısına çıkmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada çatılı ev görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments