Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta çatı görmek

Rüyada tahta çatı görmek

Rüyada tahta çatı görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Rüyada tahta çatı gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada tahta çatı görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Rüyada yanan çatı görmek rahatlığa ereceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısında dolaşmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Rüyada çatıştığını görmek sorunlarının son bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısında oturmak yüzüne kan geleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada asker olarak çatışmaya girmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada çatışmada ölmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments