Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık dolusu altın görmek

Rüyada sandık dolusu altın görmek

Rüyada sandık dolusu altın görmek tövbelerinin kabul olacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, daha isabetli kararlar alacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, günaha gireceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulur.

Rüyada sandık dolusu altın gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada sandık dolusu altın görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, düşmanların barışacağına işaret eder.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak yoksulluğa, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandık dolusu para görmek köşeye sıkıştıracağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın sandığı görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, doktordan doktora koşturacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandıkta altın görmek istenmeyen bir yolculuğa, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada sandıkla altın görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments