Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandığın içinde altın görmek

Rüyada sandığın içinde altın görmek

Rüyada sandığın içinde altın görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada sandığın içinde altın gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada sandığın içinde altın görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandık içinde para görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalet eder.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın dolu sandık görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sandıkla altın görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, endişelerini silip atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandıkta altın bulmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada altın sandığı görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, nefsine yenileceğine rivayet eder.

Rüyada sandıkta altın görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments