Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşi gezmek

Rüyada çarşi gezmek

Rüyada çarşi gezmek yeni projelerin ve planların tutacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çarşi gezmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada çarşi gezmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendine araba çarptığını görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada araba çarparken kurtulmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bisiklet çarptığını görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birine cin çarptığını görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına elektrik çarptığını görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın birine çarptığını görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments