Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek kötü günler geçireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşine araba çarptığını gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalettir.

Rüyada annesine araba çarptığını görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, güzel haberler alacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe araba çarptığını görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet eder.

Rüyada anneme araba çarptığını görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sorunların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine araba çarptığını görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalet eder.

Rüyada araba çarparken kurtulmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments