Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın birine çarptığını görmek

Rüyada arabanın birine çarptığını görmek

Rüyada arabanın birine çarptığını görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ağız tadının bozulmayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına yorulur.

Rüyada arabanın birine çarptığını gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Rüyada arabanın birine çarptığını görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın çarptığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada arabanın duvara çarptığını görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağın eve çarptığını görmek refaha erişileceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalettir.

Rüyada annesine araba çarptığını görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine otobüs çarptığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada birini cin çarptığını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet eder.

Rüyada tır çarptığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, kendisini aşan işlere kalkışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments