Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, dualarının karşılığını alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada çarşaf giymiş kadın görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulur.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına delalettir.

Rüyada çarşaf giyen kadın görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşaflı kadın görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşaflı kadın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments