Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf giymiş kadın görmek

Rüyada çarşaf giymiş kadın görmek

Rüyada çarşaf giymiş kadın görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada çarşaf giymiş kadın gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Rüyada kadın çarşafı görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, güç ve kudret kazanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek ömrünün uzun olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada çarşaf giymiş kadın görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine yorulur.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret eder.

Rüyada çarşaflı kadın görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments