Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaflı kadın görmek

Rüyada çarşaflı kadın görmek

Rüyada çarşaflı kadın görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çarşaflı kadın gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın çarşafı görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, hayırlı bir eşe işaret eder.

Rüyada beyaz çarşaflı kadın görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine inanılır.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, adaletin geleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, zenginliğinin artacağına, sorunlarını çözebileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments