Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşaflı kadın görmek

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kara çarşaflı kadın gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, neredeyse kahrolacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kara çarşaf giymiş birini görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, işlerinin karışacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kara çarşaflı adam görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, ihanete uğrayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşafa girmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, makamını kaybedeceğine, çok uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments