Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf giyen kadın görmek

Rüyada çarşaf giyen kadın görmek

Rüyada çarşaf giyen kadın görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf giyen kadın gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zaferlere doymayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada çarşaf giyen kadın görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, dertleşerek moral bulacağına işarettir.

Rüyada çarşaf giymiş kadın görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çarşaflı kadın görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments