Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaflı bir kadın görmek

Rüyada çarşaflı bir kadın görmek

Rüyada çarşaflı bir kadın görmek korkularının yok olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, güvensizliğini yeneceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çarşaflı bir kadın gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Rüyada çarşaflı bir kadın görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalettir.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çarşaflı kadın görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine inanılır.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada çarşaf giymiş kadın görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, güzel bir hayatı olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments