Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, elindeki malların gideceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına delalettir.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek huzurlu hissedileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek içine düşen fesada yeniliceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada kara çarşafa bürünmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı adam görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, maddi çıkmazların biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments