Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf ütülemek

Rüyada çarşaf ütülemek

Rüyada çarşaf ütülemek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Rüyada çarşaf ütülemek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız işler veya değişiklikler stresinizi azaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Rüyada çarşaf ütülemek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ceket ütülemek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada gömlek ütülediğini görmek kötü günlerin arkada kalacağına, hayırla yad etmeye, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada mavi gömlek ütülemek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, istihdam edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz pantolon ütülemek afiyette olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Rüyada başkasının elbisesini ütülemek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments