Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceket ütülemek

Rüyada ceket ütülemek

Rüyada ceket ütülemek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çıkmaza gireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceket ütülemek gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada ceket ütülemek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yolculuğa rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalettir.

Rüyada dantel ütülemek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işarettir.

Rüyada siyah pantolon ütülemek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah gömlek ütülemek daha iyi imkânlara sahip olacağına, dayanışma içinde kalacağına, hayal kırıklığına yorulur.

Rüyada takım elbise ütülemek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mavi gömlek ütülemek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon ütülemek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments