Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşaflı bayan görmek

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada kara çarşaflı bayan gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Rüyada çarşaflı bayanlar görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşaflı bayan görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, gelirinin daimi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşafa girmek rızkın kesilmeyeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments