Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni çarşaf görmek

Rüyada yeni çarşaf görmek

Rüyada yeni çarşaf görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kalp kırıklığı olacağına işaret eder.

Rüyada yeni çarşaf gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Rüyada yeni çarşaf görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada yeni çarşaf almak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çarşaflı insanlar görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yatak çarşafı katlamak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalettir.

Rüyada yatak çarşafında kan görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz temiz çarşaf görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada çarşaf astığını görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments