Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin üstünü örtmek

Rüyada ölen birinin üstünü örtmek

Rüyada ölen birinin üstünü örtmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayatın yoluna gireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Rüyada ölen birinin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Rüyada uyuyanın üstünü örtmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, günah işlemeyi terk edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin üstünü örtmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada annenin üstünü örtmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalettir.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinin üstünü örtmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, hayra ve esenliğe işaret etmektedir.

Rüyada uyuyan birinin üstünü örtmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada başkasının üstünü örtmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments