Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çarşaf giymek

Rüyada yeşil çarşaf giymek

Rüyada yeşil çarşaf giymek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yeşil çarşaf giymek yaşamın güzelliklerle dolacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine inanılır.

Rüyada birinin çarşaf giydiğini görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaf giymek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına inanılır.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, başarılarının çoğalacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek ortaya bazı projeler koyacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments