Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saat ve yüzük görmek

Rüyada altın saat ve yüzük görmek

Rüyada altın saat ve yüzük görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada altın saat ve yüzük gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada altın saat ve yüzük görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve saat görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada yüzük saat görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada saatli yüzük görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Rüyada saat ve yüzük görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, endişeli durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada yüzük ve saat takmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzük ve saat görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, şaşkın olacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Rüyada altın saat hediye almak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments