Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük ve saat görmek

Rüyada yüzük ve saat görmek

Rüyada yüzük ve saat görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, işsizin iş bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük ve saat gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Rüyada yüzük ve saat takmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve saat görmek yüklü siparişler alacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada saat ve yüzük görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada yüzük saat görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada altın saat ve yüzük görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saatli yüzük görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzük ve saat görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, işinde zarar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı saat almak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments