Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat ve yüzük görmek

Rüyada saat ve yüzük görmek

Rüyada saat ve yüzük görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bol hayır duası alınacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat ve yüzük gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Rüyada saatli yüzük görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yüzük saat görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük ve saat görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın saat ve yüzük görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzük ve saat takmak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada saat ve yüzük görmek sorunların çözüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada altın yüzük ve saat görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kol saati görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments