Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatli yüzük görmek

Rüyada saatli yüzük görmek

Rüyada saatli yüzük görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, rahat nedir öğreneceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saatli yüzük gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dikkatle ele almanız gerekiyor, yaklaşan yılbaşı harcamaları iyice arttırabilir.

Rüyada saatli yüzük görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük ve saat takmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, umutlanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yüzük saat görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet eder.

Rüyada altın saat ve yüzük görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Rüyada saat ve yüzük görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, herkesin yardımına koşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın yüzük ve saat görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzük ve saat görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saat bulmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments