Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganın altına girmek

Rüyada yorganın altına girmek

Rüyada yorganın altına girmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bolluk içinde yaşamaya, mutlu günler yaşanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sevap işleyeceğine, sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yorganın altına girmek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmanız veya tavır takınmanız fırsatlar fırsatların önünü açabilir.

Rüyada yorganın altına girmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yorgan altına girmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada yorganın altında olmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret eder.

Rüyada yorgan altında yatmak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan altında uyumak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yorganın altında yatmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan altında olmak esenliği bulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada yorganda altın görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments