Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantayı alıp gitmek

Rüyada çantayı alıp gitmek

Rüyada çantayı alıp gitmek hayatında yeni ufuklar açacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada çantayı alıp gitmek gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada çanta almaya gitmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çantayı alıp gitmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada çanta almayı görmek birçok engelin aşılacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çanta alırken görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada valizini alıp gitmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada almanya gitmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, azap çektiğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına inanılır.

Rüyada gelinlik almaya gitmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments