Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla almanya ya gitmek

Rüyada uçakla almanya ya gitmek

Rüyada uçakla almanya ya gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, işlerinin yaver gideceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek gördüyseniz:

  • Kendi üstünüze düşeni yapmanız durumunda yakında belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada uçağa binip almanyaya gitmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada uçakla almanyauya gitmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada uçak bileti almaya çalışmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valizi alıp gitmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek almaya gitmek yanlış adımlar atacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine işaret eder.

Rüyada altın almaya gitmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments