Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta alırken görmek

Rüyada çanta alırken görmek

Rüyada çanta alırken görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yaşadığı darlığın son bulacağına işaret eder.

Rüyada çanta alırken gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Rüyada çanta almayı görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada çantayı alıp gitmek iş hayatının tamamen bozulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Rüyada çanta almaya gitmek hastalıklarından kurtulacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Rüyada çanta alırken görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin alnından öptüğünü görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, gelirinin daimi olacağına işarettir.

Rüyada ev satın almayı görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaş alırken görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüm haberi alıp ağlamak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments