Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantaya altın koymak

Rüyada çantaya altın koymak

Rüyada çantaya altın koymak kudret ve hidayet sahibi olacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada çantaya altın koymak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Rüyada çantaya altın koymak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada çantaya eşya koymak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala alamet eder.

Rüyada çantaya para koymak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline para geçeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantaya ekmek koymak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çantaya kıyafet koymak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada çantaya sigara koymak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta koymak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret eder.

Rüyada avucuna altın koymak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments